/** **/

Onze ambitie

Het is onze ambitie om cliënten op een heldere wijze te adviseren bij hun juridische keuzes en juridische obstakels. We willen dit bereiken op een praktische, efficiënte en begrijpelijke manier. Daarbij zien wij het als een uitdaging om voorop te (blijven) lopen in de ontwikkeling van de notariële rechtspraktijk. Bovendien streven wij naar een langdurige notariële relatie met onze cliënten.

Juridisch advies in begrijpelijke taal

Vanuit onze overtuiging dat juridische informatie voor iedereen begrijpelijk moet zijn, maken wij continu de vertaalslag van juridische informatie naar begrijpelijke kopij voor onze cliënten. We merken dat onze cliënten dit erg prettig vinden.

Waar veel cliënten eerst nog wat onwennig binnenkomen, zie je dat hun juridische verzoek tijdens onze gesprekken steeds concreter wordt. Ze begrijpen hun eigen vraag beter én snappen de notariële akte die wij voor ze opstellen.

Zaken waar cliënten zelf nooit eerder aan gedacht hadden, komen ter sprake en klinken vaak direct erg logisch. Wij zijn net zo blij verrast over hoe positief onze cliënten op onze adviezen reageren als onze cliënten met onze adviezen zijn.

Onze ambitie: iedere klant voorzien van up-to-date advies

Uiteraard adviseren en begeleiden wij diverse cliënten: van particulieren en ondernemers tot bestuurders en vertegenwoordigers van organisaties. Door onze verschillende cliënten kunnen wij onze ervaring en expertise in de volle breedte blijven inzetten.

Dit dwingt ons niet alleen om de nieuwste juridische informatie te blijven volgen, maar zorgt er ook voor dat wij daadwerkelijk op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen binnen onze rechtsgebieden.

Het is onze ambitie om altijd als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe ontwikkelingen in het Nederlands recht. Wij doen er alles aan om deze ambitie iedere dag weer te behalen. Zo kunnen wij elke cliënt voorzien van persoonlijk, passend én up-to-date advies.

Bent u op zoek naar een persoonlijke juridisch advies? Neem dan contact met ons op.