/** **/

Wat we doen

Bij Van Kreij notariskantoor kunt u terecht voor uw notariële akte. Uiteraard voorzien wij u tevens van een persoonlijk juridisch advies. Onze juristen zijn gespecialiseerd in drie rechtsgebieden: familierecht, ondernemingsrecht en vastgoedrecht. Daarnaast werken wij nauw samen met een gerenommeerd notariskantoor in België om ook Belgische cliënten van dienst te kunnen zijn.

Familierecht

Onze notaris adviseert u graag over alles op het gebied van familierecht. Onder dit rechtsgebied valt alles wat te maken heeft met het plannen van uw nalatenschap.

Zo zijn er een aantal zaken waar u op moet letten wanneer u een schenking doet. Wij brengen u hier graag van op de hoogte en kunnen tevens een schenkingsakte voor u opstellen.

Ook is het verstandig om een aantal zaken vast te leggen wanneer u met een partner ongehuwd samenleeft. Anders komt bij het overlijden van één van beiden de helft van uw gezamenlijk vermogen in het bezit van de familie van de overledene en niet van de nog levende partner. Het opstellen van een samenlevingscontract of ingeval van trouwen huwelijkse voorwaarden zijn één van de mogelijke contractsvormen om dit soort zaken vast te leggen.

Uiteraard kunnen we ook een testament met u opstellen om te bepalen wat er met uw vermogen gebeurt wanneer u komt te overlijden.

Ondernemingsrecht

Bij Van Kreij notariskantoor adviseren wij u graag over het oprichten van vennootschappen en andere rechtspersonen als stichtingen, corporaties en verenigingen. Wij begeleiden u stap voor stap in dit proces. Ook bieden wij ondersteuning bij herstructureringen, fusies en splitsingen.

Vaak zijn deze zaken verbonden aan het familierecht. Het spreekt voor zich dat onze specialisten op het gebied van ondernemingsrecht en familierecht nauw met elkaar samenwerken om u van het beste advies te kunnen voorzien.

Eigendomsoverdracht

Zowel particulieren als projectontwikkelaars, woningbouwcoöperaties en (semi) overheidsinstanties kunnen bij ons terecht voor alles op het gebied van wonen. Wilt u de eigendomsoverdracht van een woning regelen of een hypotheek vestigen? Wij stellen graag een notariële akte voor u op.

Ook voor complexere vraagstukken op het gebied van het splitsen in appartementsrechten, vestigen van mandeligheden, opstalrechten en erfdienstbaarheden bent u bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren u hier graag over en begeleiden u tijdens het gehele traject.

Tot slot wordt Van Kreij notariskantoor regelmatig ingeschakeld voor kwesties op het gebied van burenrecht. Wij staan u ook hier graag in bij.

Notaris voor Nederlanders en Belgen

Door de gunstige ligging van Van Kreij notariskantoor in het zuiden van Nederland, adviseren en begeleiden wij ook regelmatig Belgische particulieren. Wij adviseren hen met name over het doen van een schenking. Maar ook Nederlanders die in België wonen, komen vaak nog bij ons, voor het opstellen van een testament bijvoorbeeld.

Doordat wij regelmatig kennis uitwisselen met een gerenommeerd notariskantoor in België kunnen wij ook Belgische cliënten van een uitstekende service voorzien.

Meer dan het opstellen van een notariële akte

Op deze pagina vindt u meer informatie over de verschillende rechtsgebieden waarin Van Kreij notariskantoor actief is. Zoals u ziet, doen wij meer dan het opstellen van een notariële akte. Wij adviseren en begeleiden u graag.

Heeft u nog vragen over onze werkzaamheden of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar +31 (0)165 541852. Wij zien u graag bij Van Kreij notariskantoor!