/** **/

Ons team

Met een notaris, een kandidaat-notaris, notarisklerken en een team van ervaren notariële medewerkers bieden wij u een breed scala van juridische adviezen. Of u nu geholpen bent bij het opstellen van een koopovereenkomst voor een woning of het ontleden van een complex juridisch vraagstuk: wij helpen u graag. Bij Van Kreij notariskantoor geven wij juridische adviezen op elk niveau.

In ons prachtige oude kantoorpand aan de Brugstraat in Roosendaal voelt u zich gelijk op uw gemak. Een zeer prettige omgeving voor het bespreken van uw juridische vraagstukken.

Ons team streeft continu naar uitmuntende kwaliteit en service, waardoor u zich bij ons direct thuis zult voelen. Wij geven u graag persoonlijke aandacht om de best mogelijke oplossing voor uw juridische vraagstuk te vinden.

Uitgebreide juridische kennis

Onze (kandidaat-)notarissen zijn gespecialiseerd in uiteenlopende rechtsgebieden. Van het familierecht tot het ondernemingsrecht en het vastgoedrecht. Zo weet u zeker dat een jurist met uitgebreide kennis over uw vraagstuk zich in uw vraag verdiept.

Bovendien zijn wij niet alleen thuis in het Nederlands recht, maar wisselen wij regelmatig kennis uit met een gerenommeerd Belgisch notariskantoor. Hierdoor kunnen wij ook Belgische cliënten bijstaan in hun juridische vraagstukken.

Juridisch advies voor iedereen

Wij staan al tientallen jaren particulieren, ondernemers, projectontwikkelaars, woningbouwcoöperaties en (semi) overheidsinstanties bij met juridisch advies. Met de specialistische kennis van onze juridische medewerkers weten wij ieder vraagstuk te beantwoorden.

Wij spreken uw taal

Uiteraard spreken wij uw taal. Wij zullen u niet vermoeien met ingewikkelde juridische termen, maar zijn er juist om u in begrijpelijke taal uit te leggen wat wij voor u kunnen betekenen. Hier nemen wij graag alle tijd voor, totdat u voldoende informatie heeft en tevreden bent. Wij luisteren aandachtig naar uw vragen en beantwoorden deze graag voor u.

Onze gedegen juridische adviezen zijn gebaseerd op jarenlange kennis en ervaring en hebben al vele cliënten geholpen. Mogen wij u ook van juridisch advies voorzien?