/** **/

Service en tarieven notaris

Wij streven er naar om voor u een transparante prijs af te geven. Dit doen wij bij voorkeur vooraf. Zo krijgt u een zo goed mogelijk beeld van onze tarieven. Wij werken uitdrukkelijk niet met lijsten met meerwerk-clausules. Hier hoeft u zich dus geen zorgen over te maken. Bovendien blijven wij gewoon tijdens kantooruren voor u bereikbaar. Een service die voor ons niet meer dan normaal is. Een eerlijke kosten indicatie van onze notaristarieven kunt u via het contactformulier aanvragen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Tarieven notaris

Per 1 oktober 1999 zijn de notaristarieven vrijgegeven. Dit houdt in dat de tarieven per notaris kunnen verschillen. Daarom zijn wij altijd zeer transparant over onze tarieven, zodat u van tevoren weet waar u aan toe bent. U kunt bij ons heel eenvoudig een offerte opvragen door contact met ons op te nemen. Wij zullen deze dan zo spoedig mogelijk bij u afgeven.

Notaristarieven Van Kreij Notariskantoor

Wij zijn zeer transparant over onze notaristarieven. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons op via het contactformulier op onze website. Mailen of bellen kan natuurlijk ook. U kunt ons bereiken via info@vankreij-notariskantoor.nl en +31(0)165-541852.